Home United Cup Waar wordt de United Cup 2024 uitgezonden?

Waar wordt de United Cup 2024 uitgezonden?

by Casper
Tennis nieuws

Op vrijdag 29 december gaat in Sydney en Perth de tweede editie van de United Cup van start. Achttien landen verdeeld over zes groepen doen t/m zondag 8 januari een gooi naar de titel. Ook Nederland komt in actie. Lees in dit artikel waar je de United Cup live kunt kijken.

Tennis nieuws
Bron: Botana - Pixabay

Wat is de United Cup?

De United Cup is een tennistoernooi voor landenteams en wordt gezien als voorbereiding op de Australian Open. De eerste editie werd in 2023 georganiseerd en gewonnen door de Verenigde Staten. Dit jaar zien we Nederland ook terug onder de deelnemende teams. Tallon Griekspoor, Arantxa Rus, Wesley Koolhof en Demi Schuurs zullen de wedstrijden voor hun rekening nemen.

Lees ook: Informatie over de United Cup 2024

Waar wordt de United Cup uitgezonden?

In Nederland en België kan je de United Cup Tennis dagelijks live kijken via Viaplay. Een maandabonnement bij de streamingsdienst kost €15,99 en dit is maandelijks opzegbaar. 

Tip: Vraag Viaplay aan en start direct met streamen!

Naast het volgen van alle spannende wedstrijden van de United Cup ben je bij Viaplay ook aan het juiste adres voor o.a. Premier League voetbal, de Formule 1 en het darts. Ook bieden ze een groot aantal series en films aan.