Home Davis Cup Davis Cup Finals: Nederland treft Italië in kwartfinale

Davis Cup Finals: Nederland treft Italië in kwartfinale

by Casper
Tennis nieuws - TennisFreakz

De loting van de Davis Cup Finals heeft Nederland in de kwartfinale gekoppeld aan Italië. Hiermee ontloopt het team van Paul Haarhuis het Servië van Novak Djokovic. Wel hebben de Italianen met Jannik Sinner een gevaarlijke speler die de laatste maanden in goede vorm verkeerd. 

Tennis nieuws - TennisFreakz
Bron: Brands&People - Unsplash

Loting Davis Cup Finals

Naast de kwartfinale tussen Nederland en Italië zijn ook de andere kwartfinales van de Davis Cup Finals bekend. Een ander interessante affiche gaat tussen Servië en Groot-Brittannië. Daarnaast speelt Canada tegen Finland en treft Australië Tsjechië.

Wanneer is de Davis Cup Finals?

Het eindtoernooi van de World Cup of Tennis, zoals de Davis Cup zichzelf noemt, wordt van 21 t/m 26 november afgewerkt in Malaga.

In aanloop naar het toernooi zal captain Haarhuis zijn team bekendmaken dat afreist naar Malaga, maar verwacht wordt dat dit grotendeels hetzelfde gaat zijn als het team dat afgelopen week in actie kwam. Dit zou betekent dat Tallon Griekspoor, Botic van de Zandschulp, Wesley Koolhof, Matwe Middelkoop en Gijs Brouwer mogen strijden voor de eindzege van de Davis Cup.

Geselecteerd voor jou: