Home Roland Garros Waar kan ik Roland Garros zien?

Waar kan ik Roland Garros zien?

by Casper
Tennis nieuws

Nog enkele dagen wachten en dan barst in Parijs het grootste graveltoernooi ter wereld los: Roland Garros 2024. Twee weken lang wordt er gestreden om de felbegeerde de Coupe des Mousquetaires en Coupe Suzanne-Lenglen die nu nog in handen zijn van Novak Djokovic en Iga Swiatek. De wedstrijden op Roland Garros zijn in Nederland en België dagelijks live te zien op tv. Lees snel verder om te ontdekken op welke tv zender je terecht kunt.

Tennis nieuws
Bron: roms003 - Pixabay

Welke tv zender zendt Roland Garros tennis uit?

Tennisliefhebbers kunnen de wedstrijden van Roland Garros 2024 live zien via Eurosport. De grootste commerciële sportomroep van Europa heeft de rechten in handen van dit Grand Slam toernooi. Een groot deel van de wedstrijden worden uitgezonden op het open kanaal, Eurosport 1. Daarnaast worden wedstrijden uitgezonden via Eurosport 2 en de Eurosport Player, de betaalde streamingdienst van Eurosport. Hier kan je nu al genieten van wedstrijden in het kwalificatietoernooi van Roland Garros.

Roland Garros 2024

Het hoofdschema van het tweede Grand Slam toernooi van het jaar begint op zondag 26 mei. De finales worden gespeeld op zaterdag 8 en zondag 9 juni. Bezoek dagelijks onze website of social media kanalen om niets te missen van het belangrijkste graveltoernooi van 2024.

Geselecteerd voor jou: