Home Australian Open Waar is de Australian Open 2024 te zien op tv?

Waar is de Australian Open 2024 te zien op tv?

by Casper
Australian Open live kijken - TennisFreakz

Op zondag 14 januari gaat met de Australian Open Tennis het eerste Grand Slam toernooi van het jaar van start. Twee weken lang worden er dagelijks mooie tenniswedstrijden gespeeld op Melbourne Park, die dagelijks in Nederland en België te volgen zijn op tv. Lees snel verder om te ontdekken welke zender de uitzendrechten in handen heeft.

Australian Open live kijken - TennisFreakz
Bron: Ichigo121212 - Pixabay

Wie zendt Australian Open uit?

In Nederland en België is de Australian Open live te zien op Eurosport. Deze zender heeft de uitzendrechten voor het eerste Grand Slam toernooi van het jaar in handen. Ook Roland Garros en de US Open zijn live te kijken op Eurosport. De zender Eurosport 1 is voor iedereen met een tv abonnement te bereiken. Voor Eurosport 2 heb je vaak een aanvullend zenderpakket nodig. 

Ook is het mogelijk om de Australian Open 2024 te streamen via de Eurosport Player. Dit is een live streaming platform waar alle tv banen te kijken zijn. Een maandabonnement voor de Eurosport Player is €6,99, dus het is mogelijk om dit abonnement na de Australian Open weer op te zeggen.

Hoe laat wordt Australian Open uitgezonden?

De wedstrijden op de Australian Open beginnen om 11.00 uur lokale tijd. Op dit moment is het in Melbourne 10 uur later, wat betekent dat alle wedstrijden om 1.00 uur ’s nachts Nederlandse tijd starten. Op dit nachtelijke tijdstip begint Eurosport ook met het uitzenden van de wedstrijden. De avondsessie in Melbourne is in Nederland wél goed te volgen, aangezien deze om 19.00 uur (9.00 uur Nederlandse tijd) beginnen.

Lees ook: Uitzendschema Australian Open op Eurosport

Geselecteerd voor jou: