Home Australian Open “Nadal maakt rentree tijdens Australian Open 2024”

“Nadal maakt rentree tijdens Australian Open 2024”

by Casper
Rafael Nadal - TennisFreakz

Toernooidirecteur Craig Tiley heeft tijdens de Australische tv-show Today laten weten dat Rafael Nadal in actie komt op de Australian Open 2024. “We hebben met hem gesproken de afgelopen dagen en hij heeft bevestigd dat hij terug zal keren op de Australian Open”, aldus Tiley.

Rafael Nadal - TennisFreakz
Bron: moerschy - Pixabay

Mocht de 37-jarige Spanjaard ook daadwerkelijk afreizen richting Melbourne, dan wordt dit zijn eerste toernooi sinds de Open Australische Tenniskampioenschappen van januari dit jaar. Toen verloor Nadal in de tweede ronde van Mackenzie McDonald, waarna hij de rest van het jaar niet meer in actie kwam vanwege een heupblessure.

Nadal wil nog niets bevestigen

De voormalig nummer één van de ATP Ranglijst liet via het social media kanaal X (voorheen Twitter) weten dat hij het vertrouwen van de Australian Open waardeert en dat hij hard werkt om snel weer terug te keren op de baan. Echter wilde hij niet bevestigen of hij definitief in actie komt op Melbourne Park.

Ook Benito Perez-Barbadillo, de manager van ‘Rafa’, wilde de uitspraak van Tiley niet bevestigen. “Ik kan zeggen dat Nadal weer aan het trainen is, maar er is nog geen datum bevestigd voor zijn terugkeer.”

Geselecteerd voor jou: