Home US Open Waar kan ik de finale van de US Open 2023 live kijken?

Waar kan ik de finale van de US Open 2023 live kijken?

by Casper
Prijzengeld US Open - TennisFreakz

Na bijna twee weken met prachtige tenniswedstrijden is de US Open 2023 aanbeland bij de twee belangrijkste wedstrijden: de finale in het heren en dames enkelspel. Als tennisliefhebber mag je deze wedstrijden natuurlijk niet missen. Bekijk snel hoe laat de US Open finales beginnen en waar je deze live kunt kijken.

Bezoek ook ons US Open 2023 toernooicenter en lees alles over het toernooi en de verdeling van het prijzengeld.

Prijzengeld US Open - TennisFreakz
Bron: David Iglesias - Pexels

Hoe laat begint de US Open 2023 finale?

De finale van het dames enkelspel wordt gespeeld op zaterdag 9 september om 22.00 uur Nederlandse tijd. Op dat moment gaan Aryna Sabalenka en publiekslieveling Coco Gauff onderling uitmaken wie de US Open 2023 winnares wordt. Voor beide spelers kan het de eerste titel worden in New York.

Daarnaast wordt een dag later, op zondag 10 september, de finale van het heren enkelspel gespeeld tussen drievoudig US Open winnaar Novak Djokovic en Daniil Medvedev. Deze finale begint ook om 22.00 uur Nederlandse tijd.

Waar wordt de US Open finale uitgezonden?

De uitzendrechten van de US Open 2023 zijn in Nederland in handen van Eurosport, dat zichzelf omschrijft als ’the home of tennis’. De afgelopen twee weken heb je dagelijks de mooiste tenniswedstrijden op de US Open live kunnen kijken via Eurosport 1, Eurosport 2 of de Eurosport Player. 

De US Open Tennis Championships is overigens niet de enige Grand Slam die wordt uitgezonden door Eurosport. Het sportkanaal heeft ook de rechten in handen van de Australian Open en Roland Garros

Geselecteerd voor jou: